Tehnologija za izdelavo informacijskega odtisa

Na osnovi znanj in spoznanj s področja informacijskih Tehnologij Poznik je možno izvajati ocene stanja različnih subjektov in objektov kakor tudi okoliščin. S takšnim pristopom dobimo odgovor, ki ga mi imenujemo informacijski odtis.
Informacijski odtis nam poda informacije o univerzalnih in posebnih stanjih, kar omogoča izdelavo protokolov in pristopov za spremembo ugotovljenega stanja. Informacijski odtis lahko naredimo za ljudi, živali, rastline, prostor, materiale in okolje.

Vse kar nas obdaja in mi sami – vse ima vpliv na vse in vsakogar. Kadar so ti vplivi v sozvočju in v skladu s pričakovanju nam je prav in ne govorimo o motnjah.

Vedno, ko temu ni tako se sprašujemo kaj je narobe in kaj moramo storiti, da bi bilo bolje.

Obstoječe metode merjenja in vsa znanost skupaj ima premalo odgovor na tako kompleksne procese kot je življenje. Prav vsaka naprava, ki jo je ustvaril človek ima najprej motnjo oziroma nepopolnost vgrajeno že na začetku in tako nikoli ne more zaznati temeljnih nosilcev – povzročiteljev sprememb ampak se še vedno ukvarja zgolj s posledicami, ki imajo dovolj velik odklon, da jih je možno zaznati.

Samo človek odprtega duha in z razvitimi potenciali, mirno vestjo, odprtim srcem in nepreračunljivo željo pomagati ima možnost zaznati, pravilno zajeti in procesirati informacije pridobljene po postopkih v katerih je merilno sredstvo njegova duša, zavest in biopotencial.

Tako pridobljene informacije omogočajo izdelavo odtisa, ki odraža stanje za katerega spremembe ne rabimo tehnoloških postopkov in aparatur ampak harmonizacijo v skladu z naravnimi zakoni, ki so obstajali preden je človek prvič želel zavladati, sočloveku, živalim in naravi.

Kadar uspemo zaznati in definirati informacijsko-energetski odtis imamo možnost procesirati aktivnosti za spremembo.

Pokončna drža človeku narekuje upoštevati vse kar je kdorkoli že kdaj poiskusil, izumil, koristno udejanjil in dal na ogled. Kaj pa bo uporabil zase in druge ostaja njegova in samo njegova največja odgovornost.

Informacijske Tehnologije Poznik omogočajo obdelavo podatkov na način, da na osnovi pridobljenih rezultatov procesiramo postopke za izdelavo protokola, ki omogoča potrebne in želene spremembe.

Nalagam ...