Poznik Technologies Search for Answers

Tehnologije Poznik iščejo odgovore

Tehnologije Poznik so plod notranjega vzgiba in nemirnega duha izumitelja Poznik Vilija, pripadajo pa človeštvu, ker jih deli z vsakim in z vsemi na način, da poziva k sodelovanju, preizkušanju in merjenju njegovih spoznanj.

Uradne inštitucije ga praviloma ne spremljajo, kar verjetno ni s ciljem nasprotovanja ampak zaradi njihove bojazni ker si dogajanja in delovanja ne znajo razlagati in to slabi njihovo avtoriteto.

Tisti, ki pa so bolj svobodnega duha in se želijo še česa naučiti pa z njim prav radi sodelujejo in pomagajo razumeti določene stvari, ki jih on sam povsem ne razume.

Čeprav je veliko vprašanje katera znanja in spoznanja so še lahko pomembnejša od tistih, ki jih zajemajo Tehnologije Poznik, kajti toliko področij človekovega udejanjanja kot jih lahko reguliramo s Tehnologijami Poznik ni do sedaj uspelo še nobeni znanstveni vedi.

Tehnologije Poznik pa bodo vedno iskale odgovore, kako lahko človek bolje razume samega sebe in vse okoli sebe.

Informiranje izdelkov

Kot nam razloži dr. fizike Yuri Yatsko, "vse nosi določeno vibracijo. Vibracije je mogoče posneti in jih prenesti na drug objekt. Že v prejšnjem stoletju so razvili tehnologijo, ki to omogoča – orgonski top oz. sevalnik. Pri tem skorajda ni omejitev, saj je mogoče prenašati tako misli in želje kot tudi delovanje zdravil …"

Poenostavljeno bi lahko rekli, da so informiranemu izdelku dodane informacije, ki imajo na nas pozitiven vpliv. Infomiranju kozarcev smo mu bili priča tudi v laboratoriju Poznik Vili, ki je zbral in shranil že na desettisoče informacij. V skladu z namenom izdelka izbere ustrezne informacije, nato pa jih z orgonskimi topovi prenese v izdelek. Takšen kozarec informira vodo, ta pa sprejme in ohrani informacije, s čimer se spremenijo tudi njene lastnosti. Ko zaužijemo informirano vodo, s tem informirano tudi svoje telesne celice, jim damo določen ukaz. Tako lahko voda vitalizira naše telo, nam pomaga premagovati stres ali celo shujšati. Predvsem pa je pomembno to, da je takšna voda živa, kakovostnejša.

Podobno deluje vitalizator vode Hydronic, naprava, ki jo namestimo na vodovod in ki nato informira vodo v vsej hiši. Za to napravo je raziskovalna skupina Hydronic (Poznik Vili, raziskovalec vode Vili Turšič, urednik revije Misteriji Jože Vetrovec, zdravnik Vlado Magajna in elektronik Franc Resnik) leta 2000 na ameriškem sejmu inovacij v Pittsburghu prejela priznanje za najboljši izum na področju ekologije. Takšna voda, ki ji Poznik pravi živa voda, pozitivno deluje tudi na rastline in živali.

 

Nalagam ...