Naš izum najboljši v Ameriki

Naš izum najboljši v AmerikiPosebna nagrada za najboljši izum med izumi na področju ekologije je na nedavnem največ jem ameriškem sejmu izumov v Pittsburgu, poleg velikega zlatega odličja, pripadla slovenskemu vitalizatorju vode Hydronic, izdelku, pri katerem je sodelovalo tudi naše uredništvo in tako pripomoglo k velikemu uspehu slovenskih inovatorjev, ki so na sejmu pobrali kar devet zlatih odličij.

Preberite več

Kamen se spremeni

Kamen se spremeniHydronic za hišno uporabo je namenjen izboljšanju vode. O tehnologiji Hydronic smo že večkrat pisali ter poročali o raziskavah, ki dokazujejo, da je vodo mogoče z informacijami izboljšati, oživiti. Kot vemo, informacije vplivajo na spremembo vezi, natančneje na kot med vodikom in kisikom v molekuli vode, kar povzroča spremenjeno kakovost vode. Filter Hydronic pa vpliva tudi na zmanjšanje vodnega kamna.

Preberite več

Vitalizirani piščanec

Vitalizirani piščanecVeč kot tisoč naših naročnikov je januarja leta 2001 dobilo na dom hlebec vitaliziranega kruha. Sedaj imajo vsi bralci možnost, da poskusijo meso vitaliziranih piščancev. @al ne moremo razposlati tisoč piščancev, dobra stotnija od 25.000 živali, ki so sicer odrasle na farmi in so iz napajalnikov pile le vitalizirano vodo, približno takšno, kot jo pije nekaj več kot 20.000 ljudi, ki imajo vitalizirani kozarec, pa bo dva dni mogoče poskusiti v restavraciji.

Preberite več

Gnojevka, ki ne smrdi

Gnojevka, ki ne smrdiMeritve z olfaktometrično metodo v ljubljanskem Inštitutu za sanitarno inženirstvo so pokazale, da gnojevka prašičje črede, ki pije s Hydronicom obdelano vodo, smrdi veliko manj; smrad na farmi prašičev, ki pijejo s Hydronicom obdelano vodo, je manjši za več kot polovico v primerjavi s smradom gnojevke na farmi, kjer pijejo neobdelano vodo.

Preberite več

Hydronic za mlekarice

Hydronic za mlekariceEnda, Elka, Bleha, Visa, Volga in še vseh drugih dvainštirideset krav molznic, katerih imena pozna natančno le Vida, gospodinja kmetije Kuharjevih v Košarovcih na Gorič- kem, kmetije, ki se ponaša tudi z vzdevkom »Naj kmetije«, to jim je podelil lokalni časnik Vestnik, pijejo vodo iz hydronica in ne obolevajo za mastitisom ter ne pokašljujejo in se veselo sprehajajo po velikem svetlem hlevu, verjetno enem najlepših na Slovenskem.

Preberite več

Nič kolik in manj žit

Nič kolik in manj žitNajprej sva kupila hydronic konjem, ko bo več denarja, ga bova postavila še v stanovanje, pravi Mojca Bizjak-Seljak, ki ob možu Andreju skrbi za dvanajstero iskrih konj.

Preberite več

Večja teža, nič driske

Večja teža, nič driskeTudi nojem tako kot konjem, kravam, piščancem, puranom, prašičem … s hydronicom informirana voda dobro dene. Tako kaže nojevska druščina na največji slovenski farmi v Mošnjah pri Podvinu na Gorenjskem. Tu se v podjetju Misti lastnika Brane Kozinc in Rajko Podgornik ukvarjata z vzrejo velikih ptic, ki tečejo najhitreje med vsemi ptiči in katerih meso je vse pogosteje tudi na slovenskih krožnikih ljudi, ki skrbijo za zdravje in tistih, ki znajo uživati v hrani.

Preberite več

Muc jo ima raje iz kozarca

Muc jo ima raje iz kozarca"Sem redna bralka revije Misteriji in vam izrekam vse pohvale. Predlani sem si kupila modri kozarec in vodo sem začela bolj redno piti, ima čisto drug, bolj mehak okus. Vedno si jo natočim malo prej, preden jo mislim spiti. Imamo tudi mucka, ki jo zelo rad pije iz kozarca, če le pride do njega. Tudi mamin muc jo ima raje iz kozarca kot iz svoje posode. Prilagam dve fotografiji kot dokaz."

Preberite več

Vrelci energij in informacij

Vrelci energij in informacijZa novi Bio park Nivo v Žalcu pri Celju velja, da si obiskovalci ob postajanju na energijskih točkah ne le krepijo zdravje, marveč lahko v naravi opazujejo, kako ugodno deluje na življenje svet izbranih informacij. V dveh jezerih se organsko oporečna voda s hydronici in biobobnom spremeni v pravo živo vodo, ki so je vesele race vseh devetnajstih vrst, ribe, želve in raki.

Preberite več

Sredi zime so se zvalile račke

Sredi zime so se zvalile račkeBio center Nivo EKO Žalec meri 9100 kvadratnih metrov, od tega je vodnih površin 2296 kvadratnih metrov. Površine centra so zasejene z avtohtonim rastlinjem. Na ogled so tudi vse zdravilne rastline, ki uspevajo v naših krajih. Na območju Bio centra Nivo EKO, ki sta ga letos skupaj postavila podjetje Nivo Celje in priznani raziskovalec Vili Poznik, je več kot 60 energijskih točk. 

Preberite več
Nalagam ...