Naš izum najboljši v Ameriki

Naš izum najboljši v AmerikiPosebna nagrada za najboljši izum med izumi na področju ekologije je na nedavnem največ jem ameriškem sejmu izumov v Pittsburgu, poleg velikega zlatega odličja, pripadla slovenskemu vitalizatorju vode Hydronic, izdelku, pri katerem je sodelovalo tudi naše uredništvo in tako pripomoglo k velikemu uspehu slovenskih inovatorjev, ki so na sejmu pobrali kar devet zlatih odličij.

Preberite več

Kamen se spremeni

Kamen se spremeniHydronic za hišno uporabo je namenjen izboljšanju vode. O tehnologiji Hydronic smo že večkrat pisali ter poročali o raziskavah, ki dokazujejo, da je vodo mogoče z informacijami izboljšati, oživiti. Kot vemo, informacije vplivajo na spremembo vezi, natančneje na kot med vodikom in kisikom v molekuli vode, kar povzroča spremenjeno kakovost vode. Filter Hydronic pa vpliva tudi na zmanjšanje vodnega kamna.

Preberite več

Vitalizirani piščanec

Vitalizirani piščanecVeč kot tisoč naših naročnikov je januarja leta 2001 dobilo na dom hlebec vitaliziranega kruha. Sedaj imajo vsi bralci možnost, da poskusijo meso vitaliziranih piščancev. @al ne moremo razposlati tisoč piščancev, dobra stotnija od 25.000 živali, ki so sicer odrasle na farmi in so iz napajalnikov pile le vitalizirano vodo, približno takšno, kot jo pije nekaj več kot 20.000 ljudi, ki imajo vitalizirani kozarec, pa bo dva dni mogoče poskusiti v restavraciji.

Preberite več

Muc jo ima raje iz kozarca

Muc jo ima raje iz kozarca"Sem redna bralka revije Misteriji in vam izrekam vse pohvale. Predlani sem si kupila modri kozarec in vodo sem začela bolj redno piti, ima čisto drug, bolj mehak okus. Vedno si jo natočim malo prej, preden jo mislim spiti. Imamo tudi mucka, ki jo zelo rad pije iz kozarca, če le pride do njega. Tudi mamin muc jo ima raje iz kozarca kot iz svoje posode. Prilagam dve fotografiji kot dokaz."

Preberite več

Plemenitenje vode

Plemenitenje vodeKončno je konec znanstvenega zmajevanja z glavo ob dejstvu, da je z magnetizmom oplemenitena voda pravi eliksir za vsak živ organizem. Znano je, da je vsak atom in vsaka molekula elementarni magnet in zato »občuti« vpliv tujega magnetnega polja. Poskusi ruskih znanstvenikov I. V. Dardimova, A. V. Krilova in I. Brehmana so potrdili izjemno blagodejen vpliv vode, ki steče skozi magnetno polje.

Preberite več

Informiranje z mislijo

Informiranje z mislijoMeritve števila fotonov, ki se sproščajo iz vode z dodanim peroksidom, so pokazale, da informiranje vode vpliva na zmanjšanje števila fotonov. Pokazale so tudi, da je možno vodo informirati že z mislijo prek mobilnega telefona. Niso pa razjasnile mehanizma, po katerem poslane informacije vplivajo na povečanje števila fotonov oziroma na kemijsko reakcijo, pri kateri se sprošča svetloba.

Preberite več

Raziskave v Moskvi

Raziskave v MoskviO informiranih kozarcih, ki so nastali v raziskovalni skupini Hydronic in so postali znani po vsej Sloveniji, so mnenja različna. Tisti, ki so spoznali njihovo učinkovitost, kupujejo nove, za prijatelje in sodelavce. Orgonsko nabiti kozarci spremenijo tiste lastnosti vode, ki so pomembne za potek izgorevanja v njej. Raziskave so pokazale, da hranjene vode v teh kozarcih drastično spremeni njene lastnosti.

Preberite več

Živa voda žarči svetlobo

Živa voda žarči svetloboVladimir Leonidovič Voeikov z državne univerze M.V. Lomonosov v Moskvi je profesor bioorganske kemije na Biološki fakulteti Moskovske univerze. Ukvarja se s področji biofizike, biokemije, molekularne biologije in obče biologije. Osrednja področja njegovega raziskovanja so kri, voda in zrak.

Preberite več

Živost v milimetrih

Živost v milimetrihTudi kadar ostankov različnih snovi s kemičnimi analitskimi metodami ni mogoče ugotoviti, so v vodi še vedno informacije, ki se jih je voda navzela ob stiku z njimi. Na tem dejstvu sloni homeopatija. Spomin vode je znanstveno prvi opisal Jacques Benveniste v reviji Nature leta 1988. Dokazal je, da se voda spominja snovi, ki so bile v njej raztopljene. Tudi tedaj, ko ni mogoče v njej najti niti ene molekule te snovi. Spomin se manifestira tako, da voda, v kateri je bila nekdaj biološko aktivna snov, še naprej deluje na organizme, podobno ali prav tako kot da bi bila ta snov še vedno v vodi. Francoski znanstvenik je svoje trditve zasnoval na podlagi konkretnih eksperimentalnih rezultatov.

Preberite več

Vpliv misli na materijo

Vpliv misli na materijoVili Poznik je sredi avgustovskega dopoldneva vzel v desno roko mobitel, v katerega je uperil orgonski sevalnik. V informacijski posodi sevalnika je bil plošček s Poznikovo biološko kodo, na njem pa je bil postavljen modri informirani kozarec. Celjski izumitelj je želel, da se informacija iz informiranega kozarca prek vključenega mobitela prenese na vodo v posodi, ki je bila v biofotonski kameri v ljubljanskem inštitutu, ki se ukvarja tudi z vodo. In zgodilo se je. Fotoni so poskočili, računalnik je črtal zapise njihovega števila. Informacije, ki so v modrem informiranem kozarcu, je mogoče prek mobilnega telefona prenesti na daljavo.

Preberite več
Nalagam ...